Om Bisnode

Bisnode er en førende data- og analysevirksomheder i Europa. Vi hjælper virksomheder med at træffe intelligente beslutninger baseret på fakta og data. Vores produkter kan deles op i tre kategorier:

  • Vi giver virksomheder det bedste grundlag for at træffe de rigtige beslutninger, når de skal udvikle og vækste deres virksomhed.
  • Vi giver virksomheder det fulde overblik over deres samlede risiko ved hjælp af kreditstyringsvørktæjer.
  • Vi hjælper virksomheder med at gøre deres markedsføring datadrevet og mere målrettet til deres forskellige målgrupper.

Vi er eksperter i smart data

Vores kernekompetence og passion er at skabe værdifuld viden for dig baseret på forrretnings-, kredit- og marketinginformation af højeste kvalitet og derved gøre det lettere for dig at tage smarte beslutninger. Vi er i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 19 lande. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for vores kunder. Vi har i samarbejde med vores strategiske partner Dun & Bradstreet adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.

Bisnode Danmark består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens, Infodirekt og ejer desuden Debitor Registret.